Aitoa tunnelmaa luonnon sylissä

Mökit

Viihtyisällä ja tasokkaalla matkailualueella on 20 saunallista, ympärivuotisessa käytössä olevaa mökkiä, joista 16 mökin vuokraus hoidetaan keskitetysti matkailukeskuksen kautta. Muut mökit ovat vuokrattavissa omistajiensa kautta. Lisäksi alueella on kaksi leirintämökkiä kattavasti varusteltuina. Mökeistä löytyy valinnanvaraa niin tasokasta ja vaativaa majoittumista etsivälle kuin vaatimattomammasta mökkeilystä pitävällekin. Mökkialueen vieressä sijaitseva Siikaisjärvi kutsuu kesäisin uimaan, soutelemaan tai vaikka kalastamaan. Talvella Siikaisjärvi tarjoaa upeat puitteet avantouinnille, pilkkimiselle, hiihtämiselle ja luistelulle. Soutuvene kuuluu jokaisen mökin varustukseen kuin myös grilli sekä sauna.

RENTOUTTAVAN LOMAN PERUSTA

Laajasta valikoimasta jokainen löytää sopivan majoitusmuodon. Mökkikaduilla sijaitsevat lomamökit tarjoavat perinteisen mökkitunnelman ja uudenkarheassa Metsola-lomahuvilassa voit nauttia palasen luksusta ja rentoutua. Vaatimattomampaan majoitukseen on tarjolla leirintämökkimme.

MAJOITUKSEN HELMI: METSOLA

Metsola on Eteläpään matkailualueen uusin tuttavuus joka tuo lomailuun pisaran verran enemmän sitä jotain. Huvila on valmistunut vuonna 2020 joka on varustelultaan kattava, kahden makuuhuoneen luksustason majoitus sisäsaunalla sekä tietenkin myös puulämmitteisellä ulkosaunalla. Avara puutarha erinäisine yksityiskohtineen rentouttaa ajatuksia, tule tutustumaan ja ihastumaan!

AITOA TUNNELMAA LUONNON SYLISSÄ

Leirintämökkejä alueelta löytyy kaksi joista toinen on remontoitu ja kalustettu täysin uudelleen 2024. Toinen odottaa vielä päivitystä mutta takaa silti makoisat yöunet. Molemmat mökit ovat varusteltu kattavasti mm. kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi. Molemmat ovat tarkoitettu kahden henkilön majoitukseen.

Hinnasto:
Mökki 1, remontoitu 2024 – 55€/vrk
Mökki 2 – 40€/vrk

ALUEEN MUUT MÖKIT

Eteläpään alueelta löytyy myös lukuisia muita mökkejä, joita voit vuokrata. Katso tiedot muista kuin Eteläpään Matkailukeskuksen kautta vuokrattavista mökeistä alta!